Antena 3 CNN Politică Dan Barna, atacat din propriul partid: „E greu să spui că vrei să fii președinte, când tu nu vrei să intri la guvernare”

Dan Barna, atacat din propriul partid: „E greu să spui că vrei să fii președinte, când tu nu vrei să intri la guvernare”

Dan Barna, atacat din propriul partid: „E greu să spui că vrei să fii președinte, când tu nu vrei să intri la guvernare”
Sursa foto: Foto: Cosette/Facebook
11 Noi 2019   •   12:06

Deputata USR Cosette Chichirău a afirmat, luni, că erorile strategice ale lui Dan Barna din campania electorală au dus la eșecul alianței USR PLUS la prezidențiale. Mai mult, aceasta susține că se impune  o discuție urgentă USR-PNL pentru alegerile locale.

„Faptul că nu prea a avut ceva de spus despre Klaus Iohannis cred că l-a costat, pentru că Iohannis e omul al cărui job și-l dorea. Nu poți să te bați pentru locul doi dacă vrei să câștigi. Putea să fie mai curajos. Trebuia să aibă o atitudine mai bătăioasă. Eu aș fi intrat în luptă cu mai multă forță, dar noi nici la guvernare nu am intrat. E foarte greu să spui că vrei să fii președintele României, când tu nu vrei să intri la guvernare”, a declarat Chichirău, la Digi24.ro.

„Cred că o discuție cu PNL la nivel național trebuie avută cât mai repede, deși Dan Barna a firmat în urmă cu o săptămână că această discuție este exclusă. Eu cred că trebuie să avem această discuție cu PNL, pentru că nu trebuie să mai lăsăm orașe mari pe mâna PSD”, a afirmat Cosette Chichirău.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close