Antena 3 CNN Politică Dan Trifu, vicepreşedintele Eco-Civica şi prietenul lui Nicuşor Dan, afaceri cu un restaurant ridicat ilegal chiar în Parcul Tineretului

Dan Trifu, vicepreşedintele Eco-Civica şi prietenul lui Nicuşor Dan, afaceri cu un restaurant ridicat ilegal chiar în Parcul Tineretului

Dan Trifu, vicepreşedintele Eco-Civica şi prietenul lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a fost filmat cu o cameră ascunsă în timp ce recunoştea că administrează un restaurant construit ilegal chiar în Parcul Tineretului.

Dan Trifu, vicepreşedintele Eco-Civica şi prietenul lui Nicuşor Dan, afaceri cu un restaurant ridicat ilegal chiar în Parcul Tineretului
Sursa foto: Facebook | Hepta
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   13:29

Luptătorul "verde", activitst convins alături de Nicuşor Dan, împreună cu care a înaintate sute de procese pentru copacii tăiaţi din parcurile Capitalei, Dan Trifu recunoaşte în imaginile surprinse cu o cameră ascunsă că administrează restaurantul Trifoiaş din Parcul Tineretului.

Restaurantul a fost construit ilegal, iar pentru acest lucru chiar au fost tăiaţi mai mulţi copaci din parc. Totuşi, vicepreşedintele Eco-Civica nu a acţionat pe nimeni în judecată pentru copacii care au făcut loc restaurantului Trifoiaş, mai ales că reprezintă una dintre afacerile sale.

În acte, restaurantul este administrat de persoane necunoscute, însă în realitate, de administrarea lui se ocupă chiar Dan Trifu, reprezentantul Eco-Civica.

Acest lucru este dovedit de o înregistrare cu camera ascunsă, realizată în urmă cu câţiva ani, în care activistul negociază personal cu două persoane organizarea unei nunţi.

Vicepreședintele Eco-Civica, afaceri ilegale în Parcul Tineretului | VIDEO camera ascunsă

Publicată de News Alert pe Vineri, 20 august 2021

Mai mult, pe lângă administrarea restaurantului, Dan Trifu recunoaşte în imagini şi că face evaziune fiscală, explicându-le celor doi tineri interesaţi de organizarea unei nunţi că pot merge pe încredere, fără să fie nevoie de acte.

Redăm, mai jos, discuţia dintre Dan Trifu şi cei doi clienţi:

Mireasa și Nașul: Ne place foarte mult la dumneavoastră și am vrea să facem cununia aici, dar să ne spuneți cum e cu meniul și cum putem să aranjăm mesele.

Dan Trifu: Câte persoane vor veni la cununie? Ca să știu cum organizez aici.

Mireasa și Nașul: În jur de 50 de persoane, prieteni, rude și familia

Dan Trifu: Perfect! Vă voi face o cununie de vis, vă aranjez mesele și ringul cum n-ați mai văzut pe nicăieri.

Mireasa și Nașul: Ce frumos! Vă mulțumim. Despre meniu ce ne puteți spune pentru că aș vrea ceva tradițional.

Dan Trifu: Noi vă dăm tradițional, românesc. Noi numai așa facem. Fără maioneze și alte șmecherii, cu umpluturi și alte lucruri.

Mireasa și Nașul În ce va consta meniul?

Dan Trifu: O să aveți aperitiv super încărcat, sarmale și friptură de pui și porc cu cartofi și salată.

Mireasa și Nașul: Nouă ne place ce spuneți și am vrea să semnăm un contract, se poate?

Dan Trifu: Nu e nevoie de niciun contract, dați un avans și totul merge pe încredere.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close