Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Traian Băsescu nu este prietenul nostru

Dan Voiculescu: Traian Băsescu nu este prietenul nostru

Dan Voiculescu: Traian Băsescu nu este prietenul nostru
28 Oct 2007   •   13:37

Conservatorii s-au reunit duminică la Sala Palatului din Bucureşti într-o sesiune extraordinară a Consiliului Naţional. 5000 de participanţi au venit din toată ţara în Capitală. Liderul Dan Voiculescu a prezentat obiectivele partidului pentru perioada următoare, dar a lansat şi un atac la adresa preşedintelui Băsescu.

Spre deosebire de democraţi şi social-democraţi, conservatorii nu l-au invitat pe preşedintele Traian Băsescu la lansarea candidaţilor pentru europarlamentare. Preşedintele partidului, Dan Voiculescu, a spus că nu l-a invitat pe şeful statului, fiindcă acesta nu este prietenul conservatorilor, ci al domnilor Cocoş, Umbrărescu şi Căşuneanu şi al mafiilor lor. „Traian Băsescu nu este prietenul nostru, nu ne merită, el este prieten cu primarul Aradului, cu Elena Udrea, cu dl. Cocoş, cu Umbrărescu şi Căşuneanu şi cu mafiile lor”, a afirmat Voiculescu, în aplauzele sălii. Mai mult, el a spus că nu se teme că şeful statului ar putea dispune ascultarea telefoanelor a celor peste un milion de simpatizanţi ai conservatorilor.

Liderul conservatorilor i-a atras atenţia şefului statului că prelungita criză politică epuizează energiile politicienilor, care ar trebui să se dedice creării bunăstării românilor. De asemenea conservatorii i-au recomandat şefului statului să fie deschis dialogului şi să nu uite că este preşedintele tuturor românilor.

Antena 3

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close