Antena 3 CNN Politică Daniel Barbu: Doar 10% din români mai cred că Traian Băsescu este o soluţie pentru România

Daniel Barbu: Doar 10% din români mai cred că Traian Băsescu este o soluţie pentru România

Daniel Barbu: Doar 10% din români mai cred că Traian Băsescu este o soluţie pentru România
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   21:52

Doar 10% din români cred că preşedintele Traian Băsescu este o soluţie pentru situaţia din ţară, în timp ce majoritatea oamenilor simt că, de opt ani, şeful statului a fost un dezbinator, este de părere politologul Daniel Barbu, candidat USL la Senat.

"Există o imensă, copleşitoare majoritate a românilor care simt că de opt ani de zile Traian Băsescu a fost un factor de dezbinare şi s-a folosit de un grup de acoliţi pentru a distruge încrederea societăţii în marile instituţii ale statului. Există, pe de altă parte, o minoritate de 10-15% probabil, şi eu îi respect ca cetăţeni, o minoritate marginală din punct de vedere statistic, care încă mai crede că Traian Băsescu e o soluţie pentru ceva, pentru ce anume mie nu mi-a fost niciodată clar şi acum mi-e mai puţin ca oricând", a spus Daniel Barbu, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Profesorul Daniel Barbu va candida în colegiul lăsat liber de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală, colegiul 5.

Pe 7 august, Crin Antonescu, preşedinte interimar la acea vreme, l-a numit pe politologul Daniel Barbu consilier prezidenţial.



×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close