Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: PDL generează bani, doar pentru a mai câştiga la alegerile din 2012

Daniel Constantin: PDL generează bani, doar pentru a mai câştiga la alegerile din 2012

Daniel Constantin: PDL generează bani, doar pentru a mai câştiga la alegerile din 2012
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Noi 2011   •   21:31

În plină criză economică, când România trece printr-o perioadă grea, PDL nu poate să genereze bani decât pentru a câştiga alegerile din 2012, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin, luni seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"Nu pot să genereze bani decât pentru a câştiga cât mai pot la alegerile din 2012", a spus Daniel Constantin, copreşedinte USL, la Antena 3.

În ceea ce priveşte procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, iniţiată de USL, şeful PC spune că nu crede că, dacă acum s-ar mai face un referendum, preşedintele ar mai atinge pragul de 5%.

"Nimeni nu întreabă cetăţenii ce vor, dacă mai vor un preşedinte ca Traian Băsescu, dacă am ajunge la un referendum poate că preşedintele n-ar mai atinge pragul electoral de 5%, noi nu facem altceva decât să fim exponenţii cetăţenilor şi ei spun că preşedintele trebuie să plece".

USL a început acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Liderii opoziţiei sunt motivaţi în demersul lor de îngheţarea pensiilor şi salariilor în cursul anului viitor, dar şi de refuzul Guvernului de a indexa pensiile, aşa cum prevede legea.

 


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close