Antena 3 CNN Politică Daniel Funeriu, declaraţia pe care n-o anticipa nimeni: "În 2024 vom merge să votăm PSD!"

Daniel Funeriu, declaraţia pe care n-o anticipa nimeni: "În 2024 vom merge să votăm PSD!"

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, avertizează că tensiunile din alianţa de guvernământ riscă să producă un efect neaşteptat pe scena politică, la finalul actualului ciclu electoral.

Daniel Funeriu, declaraţia pe care n-o anticipa nimeni: "În 2024 vom merge să votăm PSD!"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   23:41

"Așa cum arată lucrurile azi, în 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR... La fel ca în 2000 când Iliescu a fost soluția proastă, preferabilă lui Vadim.

Daniel Funeriu: PNL şi USR, nu trebuie să vă iubiţi tandru! Doar fiţi coerenţi şi profesionişti

PNL și USRPLUS! Nu vă mai canibalizați, nu vă mai cotonogiți!

Faceți un proiect politic comun: PNL să scape de uscăturile care au uselismul în sânge iar USRPLUS să scape de mesianicii adolescentini în căutare de imagine publică și puneți-vă serios pe guvernare!

Nu vă cere nimeni să vă iubiți tandru, vrem doar să vedem coerență și profesionalism, ambele absente încă. Altminteri în 2024 va fi prăpăd și chiar că PSD va câștiga cu 70%!

PS: în caz că nu v-ați prins, eliminarea șoșoacei și, probabil, a altor asemenea personaje are în spate un mesaj clar: 'nu suntem descreierați, suntem doar patrioți'", a scris Funeriu pe Facebook.

Așa cum arată lucrurile azi, în 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR... La fel ca în 2000 când...

Publicată de Daniel P. Funeriu pe Vineri, 12 februarie 2021

Diana Şoşoacă, exclusă din AUR după live-ul pe Facebook şi discursul din Senat în timpul căruia i s-a tăiat microfonul

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă, miercuri, din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului.

Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei", a spus Dan Tanasă.

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu aur
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close