Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu, avertisment pentru clasa politică: "Disputele voastre nu servesc cu nimic interesele oamenilor"

Daniel Ionașcu, avertisment pentru clasa politică: "Disputele voastre nu servesc cu nimic interesele oamenilor"

Românii ar trebui să sancționeze la următoarele alegeri gafele politicienilor din această perioadă, spune Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal).

Daniel Ionașcu, avertisment pentru clasa politică: "Disputele voastre nu servesc cu nimic interesele oamenilor"
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   16:38

Reuniți în cadrul unei ședințe a Biroului Executiv, liderii umaniști au stabilit prioritățile partidului pentru perioada următoare și au decis să nu intre în disputele politice care domină scena politică.

"Este firesc ca liderii unui partid politic să se întâlnească și să discute, iar astăzi am stabilit o serie de repere legate de activitățile și prioritățile noastre. În ceea ce privește zbuciumul politic din ultima perioadă, noi, umaniștii, am urmărit cu dezamăgire toate aceste dispute, care în mod cert nu servesc cu nimic interesele oamenilor.

Voi spune doar atât: considerăm că cei care au greșit în repetate rânduri ar trebui să aibă demnitatea de a renunța la funcții. Iar oamenilor le spun să se uite bine și să vadă cine sunt cei care ne conduc și să își amintească de aceste lucruri atunci când aceiași oameni vor veni în fața lor să le ceară încrederea", a declarat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal).

În ședința BEX, umaniștii au stabilit ca la următoarele runde de alegeri parlamentare și europarlamentare să prezinte liste complete de candidați, iar la viitoarele alegeri locale și-au stabilit o țintă de cel puțin 10% dintre voturi.

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu PPU-SL PPU
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close