Antena 3 CNN Politică Daniela Buruiană a fost exclusă din PRM

Daniela Buruiană a fost exclusă din PRM

Daniela Buruiană a fost exclusă din PRM
26 Noi 2007   •   15:56

Partidul România Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiană-Aprodu din cadrul formaţiunii. Biroul Permanent al partidului a motivat decizia prin ?încăpăţânarea diabolică de a se certa cu toată lumea din jurul ei? şi prin ?neruşinarea de a fi Ťcalul troianť al SRI în PRM?, deşi Buruiană anunţase anterior că demisionează.

Conducerea PRM ?a luat act, cu scârbă, de declaraţiile mizerabile? ale Danielei Buruiană-Aprodu, se arată într-un comunicat al PRM. Daniela Buruiană este acuzată ?că este informatoare a SRI, încă de pe timpul lui Virgil Măgureanu?.

Reacţia Danielei Buruiană: ?Mă aşteptam, nu este o noutate pentru mine?, a declarat deputatul pentru Antena 3. Ea a catalogat iniţiativa lui Vadim Tudor de a renunţa la fotoliile de parlamentari drept ?o imbecilitate?. ?Alegerile ni le-am fraudat singuri. Partidul este varză în teritoriu, iar formaţiunea a fost gestionată prost de Bolcaş, care ar fi trebuit să-şi dea demisia. Eu nu-mi iau jucăriile şi plec. Eu mi-am asumat un act de curaj, dar merg până la capăt?.

Aceste decizii vin ca urmare a anunţului făcut de preşedintele PRM, duminică. După aflarea rezultatelor de la euroalegeri, Corneliu Vadim Tudor a declarat că demisionează din Parlament şi că va cere acest lucru şi celorlalţi senatori şi deputaţi ai partidului. Vadim a acuzat existenţa unor înţelegeri subterane, în urma cărora PRM a fost furat la alegerile europarlamentare.

Se pare însă că decizia liderului PRM s-a lovit de poziţia destul de fermă a parlamentarilor formaţiunii. Gheorghe Funar a declarat pentru Antena 3 că nu a demisionat şi nici nu intenţionează să facă acest lucru. ?Sunt convins că preşedintele partidului va reveni asupra deciziei sale, mai ales ca urmare a rugăminţilor pe care i le-au adresat membrii partidului?, a declarat Funar. Acelaşi lucru a fost susţinut şi de Lucian Bolcaş, care a precizat că membrii Biroului Permanent al Partidului i-au cerut lui Vadim să revină asupra hotărârii pe care a luat-o.

CITIŢI ŞI: CORNELIU VADIM TUDOR DEMISIONEAZĂ DIN PARLAMENT

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close