Antena 3 CNN Politică De ce a luat Dan Barna un scor rușinos

De ce a luat Dan Barna un scor rușinos

De ce a luat Dan Barna un scor rușinos
11 Noi 2019   •   16:31

Jurnalistul Dan Tapalagă desființează prestația lui Dan Barna în cursa prezidențială.

"Candidatul USR/PLUS, Dan Barna, se află la peste 10 procente în spatele Vioricăi Dăncilă, după ce au fost numărate oficial peste 84% din voturi. Voturile din diaspora nu-l mai pot salva de la o înfrângere rușinoasă, mult sub scorul excelent obținut de Alianță la europarlamentare, de 22%. Barna se târăște azi la 13%-14%, sub potențialul celor două partide. Altfel spus, nu l-a votat nici măcar propriul electorat.

Barna a ratat locul doi la prezidențiale din cauza lipsei de curaj, de experiență și de viziune politică. N-a convins nici măcar pe ai lui că dispune de capacități de lider autentic, că este potrivit pentru cea mai înaltă funcție în stat. Frica de a intra la guvernare, de a-și asuma decizii în momente grele au adâncit neîncrederea.

Pe Dan Barna nu l-a învins nici Viorica Dăncilă, nici sistemul, nici Klaus Iohannis, ci chiar alegătorii lui. Ei înainte de toate nu l-au recunoscut de lider și n-au fost deloc convinși că este persoana potrivită pentru a ocupa funcția de președinte al României", scrie Dan Tapalaga, pe G4Media.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close