Antena 3 CNN Politică De ce a trimis Liviu Dragnea presa la astrolog

De ce a trimis Liviu Dragnea presa la astrolog

De ce a trimis Liviu Dragnea presa la astrolog
28 Dec 2016   •   15:51

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că nu se mai poate hazarda să spună când va avea România guvern pentru că acum nu mai depinde de coaliţia PSD - ALDE.

"Deja, eu ştiu, să vorbiţi cu un astrolog profesionist, pentru că nu mai depinde numai de noi. Am ieşit dintr-o logică a lumii civilizate, am ieşit dintr-o logică a unei democraţii serioase şi suntem la loz în plic. Eu nu mai pot să mă hazardez să spun când aş vrea să avem guvern. Am spus că am fost pregătiţi aici la Parlament şi am fost pregătiţi, că într-o zi şi jumătate, nu ştiu dacă a mai fost vreodată aşa, totul a fost stabilit şi asumat în Parlament, Parlamentul aşezat, pregătit să audieze miniştri, să voteze programul şi Guvernul cu speranţa că noul guvern va avea timpul necesar, în acest an, să mai adopte nişte măsuri extrem de importante pentru români. Se pare că nu s-a dorit asta din mai multe motive. Primesc tot felul de informaţii că acum este o nebunie, de exemplu, în Ministerul de Interne, tot fac numiri pe posturi. Eu nu îi înţeleg pe oamenii ăştia şi le spun, ei chiar nu înţeleg că se joacă? Adică le fac degeaba. Şi prin alte ministere", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat când crede că va fi învestit noul executiv.

El a adăugat că un guvern votat de Parlament, "care vine pe un vot legitim", nu vine să guverneze "pe o maşinărie lăsată moştenire", "nu vine să continue nişte fărădelegi care s-au făcut în această guvernare", vine să facă lucruri bune pentru români cu oamenii care merită, "nu cu tot felul de pile, cunoştinţe şi relaţii".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea astrolog guvern
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close