Antena 3 CNN Politică De ce scade PDL? Udrea: PDL seamănă din ce în ce mai mult cu PSD

De ce scade PDL? Udrea: PDL seamănă din ce în ce mai mult cu PSD

De ce scade PDL? Udrea: PDL seamănă din ce în ce mai mult cu PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Feb 2013   •   17:25

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia partidului, a declarat vineri, că partidul a pierdut din electorat, deoarece a început să semene din ce în ce mai mult cu PSD.

Fostul ministru al Turismului crede că PDL trebuie să dea un semnal pentru electoratul care a votat în 2000, 2004 şi 2009 cu PD şi cu Traian Băsescu, dar nu a mai făcut la fel în 2012.

"Acest electorat este cel cel pe care noi l-am dezamăgit, pentru că trebuie să recunoaştem că am început să semănăm din ce în ce mai mult cu Partidul Social Democrat. Am început să folosim din ce în ce mai mult practicile acestui partid în relaţia cu electoratul", a spus Elena Udrea, informează Mediafax.

Ea a subliniat că PDL nu mai are un "lider providenţial". "Dacă l-am fi avut, l-am fi urmat cu toţii", a adăugat ea.

"Trebuie să gândim care este drumul pe care acest partid vrea să îl aibă mai departe şi să gândim la drumul acesta cu grijă pentru partid şi cu grijă pentru fiecare dintre noi, care am rămamas să slujim PDL şi am rămas să ne continuăm cariera în rândurile lui, cei care cred că PDL poate să câştige din nou alegerile şi drumul acesta, astăzi, nu mai poată să depindă de un singur om. Au fost vremuri când un singur om a luat partidul de la 4% şi l-a dus la guvernare", a spus Udrea.

Potrivit lui Udrea, PDL are astăzi nevoie de o echipă puternică, cu oameni devotaţi, liberi de înţelegerile cu USL, curajoşi, luptători, care să aibă forţa să schimbe "direcţia greşită în care acum coboară PDL".

Declaraţia lui Udrea vine după ce, joi seara, preşedintele Traian Băsescu a declara că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă acest lucru.

"În interior seamănă cu FSN-ul. Pentru mine PDL-ul nu mai e un instrument, nu mă mai poate ajuta. Mă poate ajuta Guvernul, cu care am făcut un pact", a spus Băsescu.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close