Antena 3 CNN Politică DECIZIA PSD în cazul NOILOR ACUZAȚII ale DNA! Cum le răspund social-democrații procurorilor

DECIZIA PSD în cazul NOILOR ACUZAȚII ale DNA! Cum le răspund social-democrații procurorilor

DECIZIA PSD în cazul NOILOR ACUZAȚII ale DNA! Cum le răspund social-democrații procurorilor
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Sep 2017   •   15:58

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul ședinței PSD, despre decizia conducerii PSD de a le susține pe vicepremierul Sevil Shhaideh şi pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

„Fără niciun fel de excepție toți colegii mi-au cerut ferm să nu demisioneze (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb - n.red.), enunțând mai multe motive. Nu este neapărat ordinea, ci pur si simplu cum au argumentat colegii. S-a discutat mult despre pozițiile în care se află cele două colege, două poziții cheie în Guvern. Alte motive s-au referit la subiectul în sine și anume natura celor două acte normative”, a spus liderul PSD, luni, la finalul ședinței PSD.

„E vorba de un transfer al unui domeniu public al statului în domeniul unei autorități locale(..). Sunt sute de exemple precum Insula Belina(...). În fiecare an sunt sume defalcate către autoritățile locale, și ăsta poate fi considerat un prejudiciu. Sunt hotărâri de guvern prin care se alocă bani pentru dezvoltare”, a punctat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat că „acest război nu trebuie să continue”.

Potrivit lui „nu se pune problema demisiei ministrului Justiției”.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Ioan Munteanu, a anunţat că Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a decis să le susţină pe vicepremierul Sevil Shhaideh şi pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Citiți și:

Sevil Shhaideh: Nu îmi dau demisia

Rovana Plumb, declarații după ședința crucială a PSD: „Am acționat în interesul cetățenilor. Nu consider că trebuie să demisionez”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sevil Shhaideh rovana plumb
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close