Antena 3 CNN Politică Declarație explozivă! PSD, acuzat de blat cu PNL: E un aranjament politic între Ciolacu și Orban. Lucian Romașcanu: E extrem de deranjant, e bazat pe un mod eronat de a interpreta faptele

Declarație explozivă! PSD, acuzat de blat cu PNL: E un aranjament politic între Ciolacu și Orban. Lucian Romașcanu: E extrem de deranjant, e bazat pe un mod eronat de a interpreta faptele

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a făcut o declarație incendiară la Antena 3. Stănescu acuză PSD de blat cu PNL și susține că între Orban și Marcel Ciolacu există un aranjament.

Declarație explozivă! PSD, acuzat de blat cu PNL: E un aranjament politic între Ciolacu și Orban. Lucian Romașcanu: E extrem de deranjant, e bazat pe un mod eronat de a interpreta faptele
23 Dec 2019   •   18:14

Această mișcare politică întreprinsă de domnul Ciolacu, dă apă la moară, în mod cert PNL. PNL iese bine din orice poziție din această variantă aleasă de liderul temporar al PSD. Faptul că glumește cu acest atac la CCR este încă o dovadă că încearcă să ascundă acest blat prin orice mijloc.

Pentru că acest atac la CCR e total gratuit.

Dacă ar reuși și prin absurd CCR i-ar da câștig de cauză lui Ciolacu, bugetul așa cum e, intră în vigoare. E un aranjament politic între domnul Ciolacu și Ludovic Orban și probabil un aranjament în trei cu Klaus Iohannis”, a spus Roșca Stănescu.

Declarație explozivă! PSD, acuzat de blat cu PNL: E un aranjament politic între Ciolacu și Orban

Lucian Romașcanu, senator PSD, drept la replică:

"Este o analiză a domnului Stănescu pe care o respectăm, dar este exagerată și pleacă de la premize false. Cuvântul "blat" repetat este extrem de deranjant fiindcă este fals și e bazat pe un mod eronat de a interpreta faptele. Noi știm și învestirea Guvernului Orban ne-a arătat că acest Guvern are majoritate în Parlament. Noi nu suntem împotriva unei moțiuni de cenzură, e una din deciziile pe care PSD le-a luat, cu condiția să ni se alăture în demersul unei moțiuni de cenzură și alte forțe politice din Parlament pentru a putea avea succes cu ea. Domnul Ciolacu, atunci când a anunțat că nu vom depune moțiune de cenzură, a și explicat că nu putem face moțiuni de cenzură fără finalitate pentru că noi avem dialog permanent cu simpatizanții noștri și cu cei care ne urmăresc activitatea politică și știu că ne opunem cât putem la lucrurile rele pe care PNL le face la guvernare. Inexistența unei moțiuni de cenzură acum este dată de certitudinea politică a momentului că Guvernul are majoritate în Parlament". 

Lucian Romașcanu, senator PSD, drept la replică: "Este o analiză a domnului Stănescu pe care o respectăm, dar este exagerată și pleacă de la premize false"

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close