Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Dan Vîlceanu susține că Orban știa de cel puțin două luni despre episodul din SUA cu Florin Cîțu: ”Știam că va apărea în presă”

Deputatul PNL Dan Vîlceanu susține că Orban știa de cel puțin două luni despre episodul din SUA cu Florin Cîțu: ”Știam că va apărea în presă”

Deputatul PNL Dan Vîlceanu susține că informația potrivit căreia Florin Cîțu s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, în urmă cu 20 de ani, în SUA, era cunoscută de mai mulți membri PNL, iar lansarea ei în spațiul public în acest moment nu este o coincidență.

Deputatul PNL Dan Vîlceanu susține că Orban știa de cel puțin două luni despre episodul din SUA cu Florin Cîțu: ”Știam că va apărea în presă”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    11 Aug 2021   •   19:52

„Întotdeauna când apar astfel de mizerii într-o campanie oamenii știu că sunt date țină, sunt lucruri urâte și nu agreează nimeni genul acesta de practici. E un soi de politică veche pe care se pare o moștenesc unii”, a declarat Vîlceanu, pentru stiripesurse.ro.

„Eu știu că (n.r. informația) este plecată dintre colegi și știam despre lucrul acesta de acum vreo două luni, pentru că cel care s-a ocupat cu lucrul acesta a spus altor colegi. Știam că o să apară, nu era nicun fel de secret. E un episod despre care mai mulți colegi știau”, a mai spus Vîlceanu.

Acesta susține că și Ludovic Orban cunoștea întâmplarea, ”cel puțin acum două luni”, deși liderul PNL susține contrariul: „Cum să plece din zona mea dacă eu habar nu am avut de subiectul ăsta? E o minciună.”, a spus Orban pentru sursa citată anterior.
 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban PNL
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close