Antena 3 CNN Politică Deputat PNL: "PNL rămâne la guvernare cu obiective clare"

Deputat PNL: "PNL rămâne la guvernare cu obiective clare"

"Partidul Naţional Liberal nu a fugit niciodată de răspunderea guvernării", declară deputatul liberal Maria Gabriela Horga, adăugând că PNL rămâne la guvernare cu obiective clare.

Deputat PNL: "PNL rămâne la guvernare cu obiective clare"
Sursa foto: Maria Gabriela Horga/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2023   •   21:05

"Miniștrii propuși de PNL și-au preluat mandatele după ce am acordat în Parlament votul de învestitură pentru noul guvern, iar membrii Executivului au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Partidul Naţional Liberal nu a fugit niciodată de răspunderea guvernării și, în ultimii ani de zile, am făcut tot ce a depins de noi pentru ca românii să traverseze cât mai ușor crizele succesive, provocate de pandemie și de război. Să nu uităm că Guvernul Nicolae Ciucă a realizat investiții record în economie, chiar într-o perioadă extrem de complicată la nivel mondial.

PNL rămâne la guvernare cu obiective clare, dintre care menționez: susținerea mediului de afaceri, păstrarea cotei unice, angajamentul de a nu introduce taxe și impozite noi, reducerea fiscalității pe muncă, creșterea veniturilor românilor, înființarea de noi locuri de muncă, investiții în infrastructură, inclusiv în zona rurală, îndeplinirea reformelor din PNRR.

Misiunea noului guvern nu este deloc ușoară, dar PNL a promovat tot timpul acele măsuri care sunt sustenabile din punct de vedere financiar.

Mă bucur că PNL a propus patru femei pentru a face parte din guvern, fiind un semnal clar că sunt luate în serios promisiunile de promovare a femeilor în funcții de decizie", afirmă deputatul PNL Maria Gabriela Horga într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Maria Gabriela Horga PNL liberali guvern
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close