Antena 3 CNN Politică Deputatul PSD Aurel Bălăşoiu a fost exclus din partid: "PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii şi a demnităţii umane"

Deputatul PSD Aurel Bălăşoiu a fost exclus din partid: "PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii şi a demnităţii umane"

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a fost exclus astăzi din PSD, se arată într-un comunicat al partidului.

de Georgiana Adam    |    01 Oct 2022   •   19:11

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

Social-democrații susțin că se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat.

"În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", se arată în comunicat.

În document nu se precizează care au fost motivele care au stat la baza deciziei, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, Aurel Bălăşoiu a fost surprins în ipostaze compromiţătoare cu un tânăr. El a fost fotografiat sau filmat în timp ce se afla dezbrăcat în pat cu tânărul.

Tot astăzi, primarul din Cîmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că îi retrage deputatului Aurel Bălășoiu medalia acordată din cauza "scandalului sexual în care este implicat".

"Am decis retragerea medaliei deputatului PSD Aurel Bălășoiu, decernată cu ocazia festivității oficiale de anul acesta. Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta", a scris, pe Facebook, Elena Lasconi.

Conform acesteia, medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere, iar deputatul PSD nu o merită: "Așa că va trebui să o înapoieze".

×
Subiecte în articol: PSD Aurel Bălăşoiu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close