Antena 3 CNN Politică Deputatul Mihai Apostolache ia drumul PDL, după 13 ani de social-democraţie

Deputatul Mihai Apostolache ia drumul PDL, după 13 ani de social-democraţie

Deputatul Mihai Apostolache ia drumul PDL, după 13 ani de social-democraţie
Sursa foto: Mihai Apostolache
22 Mar 2010   •   11:53

Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache şi-a anunţat,luni, demisia din partid şi înscrierea în PDL, acuzând actuala conducere a PSD că nu va reuşi să reformeze partidul, Victor Ponta conducând "o maşină a cărei direcţie nu este ţinută de el". Mihai Apostolache nu este un migrator politic tipic. El a fost timp de 13 ani membru al PSD Prahova şi este fiul fostului senator PSD Victor Apostolache. Prin plecarea lui Apostolache, un al doilea parlamentar al opoziţiei din acest judeţ se înscrie în PDL, în ultimele luni. Primul a fost deputatul PNL Cristian Burlacu, ales în colegiul uninominal Valea Prahove.

Apostolache a făcut anunţul plecării din PSd spre PDL, la Ploieşti, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care este liderul PDL Prahova.
El a susţinut că trecerea la PDL îi va permite să pună în aplicare proiectele pe care le are, legate de dezvoltarea zonei Teleajen, unde a fost ales deputat.

Apostolache a apreciat, totodată, că actuala conducere a PSD nu va reuşi să reformeze partidul, Victor Ponta conducând "o maşină a cărei direcţie nu este ţinută de el". Din punctul său de vedere, şi-a făcut datoria faţă de partid şi a câştigat alegerile pentru PSD pe colegiul pe care îl reprezintă, însă colegii din PSD Prahova nu au apreciat munca sa.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close