Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Relu Fenechiu, evacuat din cabinetul său din Prefectura Iaşi

Deputatul PNL Relu Fenechiu, evacuat din cabinetul său din Prefectura Iaşi

Deputatul PNL Relu Fenechiu, evacuat din cabinetul său din Prefectura Iaşi
Sursa foto: Relu Fenechiu
13 Mar 2009   •   12:49

Liberalul Relu Fenechiu a fost evacuat vineri din clădirea Prefecturii, unde îşi avea cabinetul parlamentar, toate lucrurile sale fiind mutate într-un spaţiu de la subsolul imobilului. În încercarea de a soluţiona pe cale amiabilă conflictul iscat între cele două părţi, Fenechiu a avut joi o întrevedere cu prefectul de Iaşi Victorel Lupu (PSD), fără însă a ajunge la nici un rezultat.
"Când am venit dimineaţă, am găsit butucul schimbat la uşă, plăcuţele scoase şi toate lucrurile mutate", a precizat un consilier al deputatul liberal, citat de NewsIn.
Prefectul Victorel Lupu a explicat că între Prefectura Iaşi şi Relu Fenechiu au încetat raporturile de colaborare, în condiţiile în care liberalul a fost somat să-şi mute cabinetul parlamentar încă de la începutul lunii februarie.
"Aş fi fost dispus să mai aştept dacă domnul Fenechiu mi-ar fi dat o dată sigură la care el să-şi mute lucrurile, dar nu s-a întâmplat astfel. În acel spaţiu va funcţiona o parte din Direcţia Juridică, juiştii de la fond funciar, care aveau până acum un spaţiu nu în cele mai bune condiţii", a precizat prefectul Lupu.
Angajaţii biroului parlamentar au depus deja la poliţie o sesizare şi au cerut efectuarea de cercetări privind împrejurările în care au mutate lucrurile în subsolul clădirii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu PNL evacuare cabinet prefectura
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close