Antena 3 CNN Politică Deputatul PPUSL Alexandru Băișanu cere ridicarea carantinei la Suceava: 'Nu cred că un oraș întreg trebuie izolat'

Deputatul PPUSL Alexandru Băișanu cere ridicarea carantinei la Suceava: 'Nu cred că un oraș întreg trebuie izolat'

Alexandru Băișanu este noul membru al Partidului Puterii Umaniste. Parlamentar de Suceava, deputatul este licențiat în psihopedagogie specială și asistență socială, precum și în drept, doctor în Filosofie și de aproape două decenii este cadru universitar la Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava.

Deputatul PPUSL Alexandru Băișanu cere ridicarea carantinei la Suceava: 'Nu cred că un oraș întreg trebuie izolat'
13 Mai 2020   •   16:25

"În Partidul Umanist am început cariera politică, gândul meu e foarte clar, schimbarea raportului dintre politic și cetățean", a declarat deputatul PPUSL Alexandru Băișanu.

Primul gest al lui Alexandru Băişanu în calitate de umanist este să solicite ridicarea carantinei la Suceava, oraş greu încercat de epidemia de COVID 19.

"Faptul ca numărul mortilor este mare nu trebuie obligatoriu să ne conduca la pastrarea acestei carantine pe municipiul Suceava și comune, pentru că nu avem în Suceava decât un focar, cel din spitalul județean. Poate fi izolat, dar nu cred că un oraș întreg și comunele în care nu avem niciun mort să rămână în continuare în această situație.

Am senzația că putem discuta de un experiment în patria lui Flutur, care acceptă orice când este dictat de cei care trebuie să dicteze", a explicat deputatul. 

Băișanu se alătură umaniștilor și datorită bunei colaborări avute de-a lungul timpului cu Daniel Ionașcu, președintele executiv PPUSL.

"Venirea mea se datorează și relației pe care o am cu Daniel Ionașcu, cu care am colaborat ani și este avocatul ca reprezintă peste 60 de medici care s-au simțit lezați de incapacitatea organizatorică a lui Rîmbu și Flutur", a declarat Alexandru Băișanu.

Alexandru Băișanu va prelua conducerea județeană a filialei Partidului Puterii Umaniste social democrat Suceava.

Deputatul PPUSL Alexandru Băișanu cere ridicarea carantinei la Suceava: 'Nu cred că un oraș întreg trebuie izolat'

×
Subiecte în articol: Suceava
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se lărgesc plajele în noi staţiuni de pe litoralul Mării Negre
x close