Antena 3 CNN Politică Descoperiți. Vulnerabilitățile celor mai importanți membri ai Guvernului Orban

Descoperiți. Vulnerabilitățile celor mai importanți membri ai Guvernului Orban

Descoperiți. Vulnerabilitățile celor mai importanți membri ai Guvernului Orban
03 Noi 2019   •   00:01

Andreea Sava a prezentat la ”Descoperiți” vulnerabilitățile noului Guvern ce urmează să fie instalat săptămâna viitoare, dacă va trece de votul de învestitură din Parlament.

Încă planează un mister asupra veniturilor viitorului premier, actual desemnat de președintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban, care a refuzat să furnizeze orice informație presei în legătură cu detaliile colaborării sale din mediul privat.

Informațiile referitoare la sursele sale de venit vor fi făcute publice imediat ce Ludovic Orban se va instala în fruntea Guvernului și își va completa declarația de avere și interese. 

În dosarul Transalpina 3, deschis la DNA apare și numele liderului PNL, Ludovic Orban, dosar redeschis din martie 2018. Contractul Transalpina a fost dat în timpul ministrului Transportului Ludovic Orban.

Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției și actual ministru propus al Justiției în Guvernul Orban, a semnat pentru HG  pentru Gala Bute, din cauza căreia a fost condamnată Elena Udrea. De asemenea, a mai fost audiat și în dosarul ANPR 3, cel legat de Ioan Oltean.

Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării, care va prelua conform declarațiilor premierului desemnat Ludovic Orban și toate prefecturile din țară, are mai multe minusuri în profilul său de politician. Dincolo de legături cu lumea interlopă, episoade comice în Parlament, Ion Ștefan este și subiectul unei acuzații de neplată a impozitelor și taxelor locale din partea primăriei Focșani. 

Medicul Victor Costache, propus pentru a ocupa portofoliul Sănătății în Guvernul Orban, are calitatea de suspect într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Raluca Turcan, propusă vicepremier în Guvernul Orban, declara în trecut când făcea concurență vestimentară pe scena politică cu Elena Udrea că își cumpără haine pe credit.

Mai multe detalii în materialul prezentat la ”Descoperiți”.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close