Antena 3 CNN Politică Detalii neștiute despre Rareș Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt

Detalii neștiute despre Rareș Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt

Rareș Bogdan a fost multă vreme unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România, dar și un lider de opinie a cărui vocea a cântărit mult în spațiul public. A părăsit jurnalismul ca să intre în politică, iar acum este deja unul dintre liderii Partidului Național Liberal.

Detalii neștiute despre Rareș Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt
de Gabriel Dano    |    26 Iun 2020   •   17:45

În timpul aparițiilor TV spune întotdeauna fără ocolișuri ce are de spus, iar acest lucru se datorează anilor în care a realizat talk-show-uri zilnice la televiziunea la care a lucrat. Totuși, puțini români știu că Rareș Bogdan nu are studii de jurnalism.

Rareș Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974. A absolvit Liceul Teoretic „Lucian Blaga” şi este licenţiat al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative. Tot la Universitatea „Babeş-Bolyai” a urmat un masterat în ştiinţe politice.

În trecut, presa a scris că a obţinut de-a lungul timpului, prin intermediul firmelor sale de consultanţă, PR şi publicitate, contracte de sute de mii de euro din bani publici. Contractele de publicitate, consultanţă şi PR obţinute de firmele lui Rareș Bogdan ar fi fost semnate cu instituţii de stat, cu companii cu capital majoritar de stat, cu companii în care statul este principal acţionar sau cu autorităţi aflate în subordinea Parlamentului.

 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close