Antena 3 CNN Politică Discurs al preşedintelui PE, Jerzy Buzek, în plenul reunit al Parlamentului

Discurs al preşedintelui PE, Jerzy Buzek, în plenul reunit al Parlamentului

Discurs al preşedintelui PE, Jerzy Buzek, în plenul reunit al Parlamentului
Sursa foto: Jerzy Buzek
28 Mai 2010   •   14:35

Preşedintele PE, Jerzy Buzek va susţine miercuri un discurs în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului, urmând să aibă o serie de întrevederi cu preşedintele Traian Băsescu, cu Roberta Anastase, Mircea Geoană şi Teodor Baconschi.Fost premier polonez, în vârstă de 69 de ani, Buzek este prima personalitate dintr-o ţară est-europeană în funcţia de preşedinte ales al Parlamentului European.
Preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, se va afla în România, miercuri, la invitaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, informează un comunicat al Camerei.
În cadrul vizitei, preşedintele Parlamentului European va rosti un discurs în faţa plenului reunit ale celor două Camere.
Preşedintele PE se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, premierul Emil Boc, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi cu preşedinţii comisiilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Buzek trebuia să sosească în vizită la Bucureşti în perioada 11-12 aprilie, dar deplasarea sa a fost anulată după producerea accidentului aviatic de la Smolensk.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close