Antena 3 CNN Politică Dispute în PSD pe tema bugetului. Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Grindeanu la raport

Dispute în PSD pe tema bugetului. Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Grindeanu la raport

Dispute în PSD pe tema bugetului. Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Grindeanu la raport
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    24 Ian 2017   •   11:28

Liviu Dragnea îi cheamă pe miniştrii lui Grindeanu la raport. Bugetul pe 2017 a iscat discuţii aprinse chiar în interiorul cabinetului Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD este nemulţumit de deciziile luate de membrii executivului cât timp el şi Sorin Grindeanu au fost plecaţi în Statele Unite ale Americii.

Liviu Dragnea spune că, iniţial, calculele au fost făcute într-un fel, iar la sosirea în ţară au găsit alte cifre în proiectul de buget.

„Întorcându-ne în ţară, şi eu şi primul-ministru am fost destul de nemulţumiţi constatând că ceea ce am stabilit la plecarea din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget, drept pentru care azi am stat, eu cu premierul, la discuţii cu ministrul de Finanţe şi cu încă vreo câţiva membri ai cabinetului, iar începând de mâine, de la ora 9, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul”, a declarat Liviu Dragnea.

Proiectul de buget pe 2017. La împărţirea banilor, unii au pierdut în acest an. Administraţia prezidenţială, de exemplu, dar şi unele servicii.

Guverul a redus, faţă de 2016, fondurile alocate unor sectoare precum Educaţia, Internele sau serviciile speciale, dar a majorat bugetele pentru asistenţă socială, Agricultură sau Transporturi.

Citește și:

Bugetul Administrației Prezidențiale, mai mic cu 4% față de anul trecut. Cu cât este afectat salariul lui Klaus Iohannis

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close