x close

Divergențe în PNL. Lideri liberali: Orban şi Predoiu, candidați la șefia partidului, au furat startul. Se vorbește de un al treilea candidat

de M.Z.    |    11 Mar 2017   •   16:59
Divergențe în PNL. Lideri liberali: Orban şi Predoiu, candidați la șefia partidului, au furat startul. Se vorbește de un al treilea candidat 418 Foto: Agerpres

Liderii PNL Mihai Voicu şi Teodor Atanasiu au contestat sâmbătă candidaturile lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu la şefia partidului, Atanasiu spunând că cei doi au furat startul cu scopul de a deturna dezbaterea din interiorul formaţiunii, iar Voicu exprimându-şi speranţa ca va exista şi un al treilea candidat care va apărea la finalul alegerilor din organizaţiile judeţene ale PNL, potrivit News.ro.

”Cred că este nevoie de echipe puternice, de echipe omogene, de echipe sudate şi acel candidat care va reuşi să prezinte o astfel de echipă cu siguranţă va lua mai multe voturi decât aceste candidaturi solitare, pe care le anunţi ca să furi startul şi care să deturneze puţin dezbaterea”, a declarat Teodor Atanasiu.

”Cei doi colegi au ales să-şi anunţe o candidatură de sus în jos. Eu cred că acest proces de alegeri interne, de consultare a membrilor partidului, va duce, în opinia mea, la apariţia unui alt candidat, ca rezultat al acestui proces de consultare şi nu ca afirmare a unei voinţe proprii de candidatură eventual ca aparţinând strict uneia dintre grupări. (...) De aceea, eu cred că va mai exista şi un al treilea candidat, ca rezultat al sprijinului unei echipe puternice şi ca rezultat al consultărilor care vor porni de la baza partidului", a spus şi Mihai Voicu.

La rândul său, Teodor Atanasiu a combătut din nou ideea ca Dacian Cioloş să fie cooptat în conducerea PNL, susţinând că nu există lideri providenţiali nici în interiorul, nici în exteriorul partidelor.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunțat joi că se gândește să facă un nou partid politic

Anunţul lui Dacian Cioloş că îşi face o organizație nonguvernamentală (ONG) sau partid politic i-a enervat la culme pe liberali, pentru că o astfel de mişcare va fura din electoratul PNL.

Citiși și Dacian Cioloș a înregistrat oficial Asociația Platforma România 100. Din comitetul director mai fac parte Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati