Antena 3 CNN Politică Dragnea a anunţat o întâlnire Ponta-Merkel. Premierul infirmă informaţia

Dragnea a anunţat o întâlnire Ponta-Merkel. Premierul infirmă informaţia

Dragnea a anunţat o întâlnire Ponta-Merkel. Premierul infirmă informaţia
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Apr 2013   •   08:47

Premierul Victor Ponta infirmă informaţia transmisă de Liviu Dragnea, potrivit căreia şeful PSD ar urma să aibă o întâlnire cu Angela Merkel la Berlin în luna mai sau iunie.

Şeful Guvernului a infirmat pentru "Gândul" declaraţia vicepremierului Liviu Dragnea. "Eu infirm", a răspuns premierul când a fost întrebat despre întâlnirea pe care urmează să o aibă la Berlin cu cancelarul german. 

În contextul discuţiilor despre coabitarea dintre Ponta şi Băsescu, Dragnea a declarat duminică seara, la Antena 3, că premierul ar putea fi primit de Angela Merkel la Berlin în luna mai sau iunie, şi nu pentru a discuta despre nominalizările la Parchet şi DNA, ci despre un cumul de întâmplări petrecute în România.

„Este posibil ca premierul Ponta să fie primit de cancelarul Merkel în mai sau iunie, dar nu neapărat ca efect al propunerilor făcute la Parchet şi DNA”, a spus Dragnea, la emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Citeşte şi Cum se distrează Băsescu la Consiliul European. Şeful statului apare în fotografii râzând, alături de alţi lideri europeni



 


 



×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close