Antena 3 CNN Politică Dragnea acuză PD şi PNL că pregătesc fraudarea euroalegerilor

Dragnea acuză PD şi PNL că pregătesc fraudarea euroalegerilor

Dragnea acuză PD şi PNL că pregătesc fraudarea euroalegerilor
18 Noi 2007   •   17:00

Alegerile pentru Parlamentul European se apropie, referendumul pe uninominal de asemenea, iar campania devine tot mai dură. Liviu Dragnea, vicepreşedinte al PSD, i-a acuzat pe liberali şi pe democraţi de organizarea unor fraude electorale. “PD şi PNL pregătesc o fraudă electorală de proporţii, la europarlamentare”, a atacat social-democratul, declarând că PD pune la cale operaţiuni de turism electoral, solicitându-le primarilor şi viceprimarilor democraţi să prezinte conducerii filialei “listele cu autocare şi necesarul de combustibil”.

În ceea ce priveşte PNL, Dragnea a afirmat că formaţiunea şi-a pus liberali în funcţiile de preşedinţi ai secţiilor de votare, chiar dacă unii dintre ei nu îndeplinesc condiţia cerută de lege, să fie jurişti. “Mita electorală a devenit un instrument de campanie din ce în ce mai des folosit”, liberalii împărţind în teritoriu lopeţi, ceasuri de perete şi “ceasuri de mână chinezeşti şi care nu merg bine” cu sigla PNL, dar şi caltaboşi şi pălincă, a continuat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD a anunţat că partidul din care face parte este pregătit să efectueze o numărătoare paralelă a voturilor, după ce a depus sesizări la Biroul Electoral Central în legătură cu toate neregulile constatate şi a informat organele de anchetă în cazul în care s-au săvârşit fapte penale.

Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close