Antena 3 CNN Politică Dragnea anunță că Guvernul ar putea fi remaniat în ianuarie

Dragnea anunță că Guvernul ar putea fi remaniat în ianuarie

Dragnea anunță că Guvernul ar putea fi remaniat în ianuarie
de M.Z.    |    29 Dec 2017   •   09:29

Guvernul ar putea fi remaniat în ianuarie, anunță președintele PSD, Liviu Dragnea

Eventuala schimbare, dacă va avea loc, va urma după o evaluare şi o analiză a coaliţiei de guvernare. 

Dragnea spune că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, dar îi recomandă să fie mai calm.

”Evaluarea Guvernului s-a făcut permanent şi se face uitându-ne la măsurile pe care le-am adoptat în Guvern şi ne uităm şi în Parlament. Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu. (...)

Nu a existat nici din partea Guvernului, nici din partea noastră în coaliţie vreo perioadă de răgaz în care să poţi să faci o astfel de analiză şi am avut o discuţie cu prim-ministrul şi cu domnul Tăriceanu ca în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, repet, dintr-o discuţie cu membrii Guvernului, să vedem dacă este necesar sau nu, pentru că în ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, joi seara, la România TV.

Dragnea a adăugat că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care şi l-ar dori mai calm.

”Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Toţi trebuie să fim mai calmi, când eşti mai calm aduni mai multe în jurul tău, când eşti nervos, nu aduni”, a încheiat Dragnea.

×
Parteneri
Primele imagini cu Regele Charles la picnicul de la Valea Zălanului
x close