Antena 3 CNN Politică Dragnea: Au reieșit 5-6 variante pentru postul de premier

Dragnea: Au reieșit 5-6 variante pentru postul de premier

Dragnea: Au reieșit 5-6 variante pentru postul de premier
26 Iun 2017   •   10:43

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni dimineață, înainte de ședința CExN al PSD, că în urma discuțiilor au reieșit 5-6 variante pentru postul de premier.

"Am avut şi ieri, şi zilele trecute cu aproape toţi preşedinţii de organizaţi, cu două excepţii, cu o serie de parlamentari, colegi din ţară şi au reieşit cinci, şase variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseară, azi-noapte şi azi-dimineaţă cu fiecare dintre ei şi împreună şi se degajează o soluţie pe care vreau să o propun în CExN", a declarat Dragnea înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD

Liviu Dragnea a precizat că toți cei nominalizați vor vorbi în fața colegilor lor din CExN.

Șeful PSD a arătat că nu a discutat cu şeful statului în ultimele 48 de ore, dar consideră că propunerea PSD va fi acceptată.

"Poate îmi acceptă, teoretic ar trebui să accepte, am văzut toate declaraţiile dumnealui şi poziţia din ultima perioadă, care, trebuie să recunosc, mi s-a părut o poziţie corectă, adică nu s-a implicat, chiar dacă poate au fost tentaţii în această speţă şi cred că vrea stabilitate ca şi noi", a afirmat preşedintele PSD.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close