Antena 3 CNN Politică Dragnea: Cred că este unul din cele mai frumoase Congrese pe care le-a avut PSD

Dragnea: Cred că este unul din cele mai frumoase Congrese pe care le-a avut PSD

Dragnea: Cred că este unul din cele mai frumoase Congrese pe care le-a avut PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   16:18

Noul preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că acesta a fost cel mai frumos congres pe care l-a avut PSD în ultimii ani:

"Cred că este unul din cele mai frumoase Congrese pe care le-a avut PSD, atmosfera a fost bună, am simţit foate multă stare de bine. Ca şi la alegeri, unii câştigă, alţii pierd".

Întrebat de şeful secţiei politic al Antena 3, Adriana Duţulescu, cum s-au împărţit funcţiile de vicepreşedinţi între "oamenii lui Ponta" şi "oamenii lui Dragnea", noul preşedinte executiv a răspuns că funcţiile s-au împărţit "în mod egal":

"S-au împărţit între mine şi domnul Ponta. În egală măsură, toţi vicepreşedinţii aleşi sunt o parte ai mei şi o parte a domnului Victor Ponta", a replicat Dragnea.

Întrebat despre problemele apărute în timpul votului, Dragnea a arătat că nu au fost contestaţii, nu au fost carduri în plus sau în minus şi, în ceea ce priveşte numărul de voturi, că s-a evitat procedura standard, cu citirea numărului de voturi şi textul procesului verbal, pentru a evita lungirea procesului.

"Faptul că am fost ales ca preşedinte executiv nu este ca şi cum aş fi fost numit premier şi majoritatea temelor noastre sunt în spaţiul executivului. Domnul Ponta este premier şi este un premier foarte bun. Obiectivul meu şi al lui este să avem un act de guvernare foarte bun. Împreună facem echipă. Ceea ce îi lipseşte lui am eu, ce îmi lipseşte mie, are el", a explicat Dragnea.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close