Antena 3 CNN Politică Dragnea dezvăluie cum ar fi reușit Serviciile să-l înlăture de la șefia PSD: "Rețeta este foarte simplă..."

Dragnea dezvăluie cum ar fi reușit Serviciile să-l înlăture de la șefia PSD: "Rețeta este foarte simplă..."

Liviu Dragnea, a dezvăluit, într-un interviu acordat din penitenciar Realitatea PLUS,au reușit Serviciile să îl înlăture de la șefia PSD. „Li se spune că voi fi condamnat și vor prelua conducerea partidului”, a afirmat Dragnea.

Dragnea dezvăluie cum ar fi reușit Serviciile să-l înlăture de la șefia PSD: "Rețeta este foarte simplă..."
de Gabriel Dano    |    26 Iun 2020   •   20:05

„Reteta e foarte simpla. Nu e ceva complicat. Oamenii astia nu au multe idei, au putine idei fixe, dar au cu cine sa le pune in practica. Și cu doamna Dăncilă. Rețeta era in felul urmator. 'Cu Liviu e o problema, nu se poate, e prea prins pe chestia asta cu serviciile, sunt minciuni, nu sunt lucruri reale,  lasati-l mai usor. Si eu zic sa va ganditi doamna Dancila, dumneata chiar esti o femeie capabila si chiar ar trebui sa iti asumi mai multa putere politica pana la urma'. Si incet-incet a aparut aceasta idee. Si 'lasati-l ca o sa avem noi grija de el, o sa fie condamnat si ganditi-va sa luati partidul'.

Și la Paul Stănescu a fost la fel. Ma feresc să vorbesc rău despre Paul. Dar și lui i s-a spun la fel. Domne', sa preiei tu conducerea executivă a partidului. Trebuie sa alegi intre partid si prieteni. Paul a avut o declarație la un moment dat: „Intre prieteni si partid, eu aleg partidul”.

Despre ce vorbesti, fratioare? Ce să alegi tu? Se punea problema intre a alege ceva.... Se spunea ca vezi ca vrea sa scoata Romania din UE , esti prieten cu Putin,  e prieten cu nu stiu cine, ba ca e prieteni cu rusii, ba ca nu.

La fiecare se spunea ce trebuia spus in functie de profilul psihologic pe care SRI-ul il are.”, a spus Liviu Dragnea.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea SRI
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close