Antena 3 CNN Politică Dragnea: Duminică voi face anunţul candidaturii mele la şefia PSD

Dragnea: Duminică voi face anunţul candidaturii mele la şefia PSD

Dragnea: Duminică voi face anunţul candidaturii mele la şefia PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Sep 2015   •   11:44
Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că va face duminică un anunţ privind candidatura sa la funcţia de preşedinte al partidului.
 
"Aşa cum este firesc, duminică voi face anunţul", a spus Dragnea, întrebat despre candidatura sa la şefia PSD.
 
Liviu Dragnea declara luni, la finalul Comitetului Executiv al partidului, că nu poate spune încă dacă va candida la preşedinţia PSD, dar lucrează la un program politic.
 
"În următoarele zile o să-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD şi obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid şi dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective atunci cu inima uşoară voi anunţa candidatura. E o chestiune de zile", spunea Dragnea.
 
Dragnea a preluat şefia interimară a PSD după ce Victor Ponta a renunţat la funcţia de preşedinte, pe fondul problemelor în justiţie.
 
Liderul interimar al PSD are, pe 28 septembrie, primul termen în recursul din Dosarul Fraudă la Referendum, în care a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare. 
 
Senatorii Daniel Savu şi Şerban Nicolae, precum şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, şi-au anunţat deja intenţia de a candida la şefia PSD în 11 octombrie. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close