Antena 3 CNN Politică Dragnea, la finalul discuțiilor cu UDMR: Sperăm ca parlamentarii maghiari să voteze Guvernul

Dragnea, la finalul discuțiilor cu UDMR: Sperăm ca parlamentarii maghiari să voteze Guvernul

Dragnea, la finalul discuțiilor cu UDMR: Sperăm ca parlamentarii maghiari să voteze Guvernul
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iun 2017   •   15:41

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că, împreună cu premierul desemnat Mihai Tudose, a purtat o discuţie cu parlamentarii UDMR, în contextul instalării noului Guvern. 

„Colegii de la UDMR vor continua să dezbată și în timp rezonabil or să ne spună dacă susțin sau nu noul guvern. Data trecută, când s-a format guvernul, UDMR-ul a votat cu noi. Sperăm să o facă și acum, dar urmează să se decidă. Și sperăm să o facă și minoritățile”, a spus Liviu Dragnea.

Anterior, Liviu Dragnea anunța că o discuție cu UDMR este firească, în contextul instalării noului Guvern.

"Chiar după această conferinţă de presă vom merge la UDMR să avem o discuţie eu şi cu premierul desemnat, dar nu negociem pentru că nu facem troc pentru asta. Doar că e firesc să avem o discuţie. Noi avem acel protocol de colaborare parlamentară pe care îl susţinem în continuare, dar este de bun simţ ca premierul desemnat să aibă o discuţie la grupul UDMR", a afirmat Dragnea la finalul şedinţei CExN al PSD. 

Întrebat dacă discuţia cu parlamentarii Uniunii se referă şi la proiectele legislative pentru care pledează UDMR, Dragnea a spus că aceasta "a fost începută, ea continuă, dar nu a fost amestecată nici cu votul pe moţiunea de cenzură, nici cu votul pentru guvern".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close