Antena 3 CNN Politică Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis trebuie să răspundă pentru casele furate

Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis trebuie să răspundă pentru casele furate

Dragnea, la mitingul de la Craiova: Iohannis trebuie să răspundă pentru casele furate
de S.T.    |    12 Apr 2019   •   17:59

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis participanţilor la mitingul de la Craiova de vineri că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să răspundă pentru „casele furate” şi l-a acuzat pe şeful statului că vrea să distrugă PSD.

„Ăsta este PSD, ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (...) Aici am crescut, pe malul Dunării, ca şi voi, şi peste tot mi s-a spus: 'Liviule nu te lăsa!' Mi-a mai zis cineva tot aici: 'Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo'. Sper să nu ajungem, cu toate că asta este dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, că este îngrozit de noi”, le-a spus Dragnea susţinătorilor PSD.

El a spus că Iohannis trebuie să dea socoteală pentru "casele furate".

„Să plece în Germania? Poate pleacă la Miami, Costa Rica. Fraţilor, dar numai destinaţii din acesta frumoase îi prevedeţi. Nu poate să rămână în ţară şi să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o? Nu la Miami trebuie plece, trebuie să răspundă pentru casele furate şi el, şi ăia care îl acoperă”, a mai spus Liviu Dragnea.
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea miting Craiova Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close