Antena 3 CNN Politică Dragnea: La valoarea noastră, moţiunea PNL nu trece. Coaliţia de guvernare este solidă

Dragnea: La valoarea noastră, moţiunea PNL nu trece. Coaliţia de guvernare este solidă

Dragnea: La valoarea noastră, moţiunea PNL nu trece. Coaliţia de guvernare este solidă
16 Ian 2015   •   17:25

Liviu Dragnea conştientiează cât de imporant este UNPR-ul în coaliţie şi crede că alianţa de la guvernare este puternică. Preşedintele executiv al PSD spune că moţiunea de cenzură a PNL nu va trece pentru că opoziţia nu va reuşi să strângă suficienţi trădători.

"La valoarea noastră, nu vor avea număr suficient de parlamentari care să dorească să cadă Guvernul", a spus Dragnea, într-un interviu acordat DCnews.ro.

"La Comitetul Executiv de după alegeri, eu, atunci, am propus să facem Congres în decembrie tocmai pentru a închide orice discuţi, fireşti, care începuseră după. Majoritatea colegilor a propus să nu facem atunci. Ce le-am zis atunci, le spun şi acum. Este aproape greu de imaginat că se poate face un Congres în martie, luna martie fiind luna în care, deja nu se mai vorbeşte pe surse, cei de la PNL au spus că vor să depună moţiune de cenzură. Şi ar fi destul de dificil. Cam în aceeaşi perioadă, vor începe tot felul de discutii în Parlament, presiuni asupra parlamentarilor, or să fie discutii şi la noi în partid pentru alegeri", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cât de solidă este actuala coaliţie aflată la guvernare, Liviu Dragnea a răspuns ferm: "Este solidă!".

"Domnul Gabriel Oprea, îl ştie toată lumea de un om foarte serios, om de cuvânt, a spus lucrul pe care îl ştim cu toţii. UNPR-ul n-a picat niciodată un Guvern din care făcea parte şi şi-a exprimat, în continuare, susţinerea pentru coaliţia din care face parte şi pentru Guvernul din care face parte UNPR-ul. Partidul Conservator, la fel. Partidul Liberal Reformator, la fel. PSD-ul, la fel", mai spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea motiune de cenzura
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close