Antena 3 CNN Politică Dragnea: Liberalii nu vor cu adevărat să continue în USL şi caută mereu pretexte

Dragnea: Liberalii nu vor cu adevărat să continue în USL şi caută mereu pretexte

Dragnea: Liberalii nu vor cu adevărat să continue în USL şi caută mereu pretexte
de M.T.    |    24 Feb 2014   •   18:20

Liberalii nu vor cu adevărat să continue în USL şi caută mereu pretexte, consideră vicepremierul Liviu Dragnea.

„N-am dori să se rupă USL. Sigur, dacă ne uităm cu atenţie la declaraţia domnului Atanasiu, care vrea să intre în Guvern dar îl jigneşte într-un asemenea fel pe premier şi noi ţinem să avem dubii, dar noi sperăm ca în ultimul ceas colegii de la PNL, conducerea PNL să înţeleagă că USL este totuşi un proiect mai important decât alte proiecte mai mici”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

„În opinia mea, liberalii nu doresc cu adevărat să continue în USL şi cred că au inventat sau caută mereu pretexte”, a adăugat vicepremierul.

Întrebat de ce social-democraţii nu acceptă cerinţele la pachet ale PNL, Dragnea a răspuns: „Dintr-un motiv foarte simplu. USL este format din patru partide, iar cei care l-am creat în 2010 ştim că principiile care au stat la baza acestui proiect politic nu au fost care este mai mare, pentru că PSD, chiar dacă este dublu ca mărime ca şi PNL, a acceptat paritate pe listele locale, paritate pe listele parlamentare, paritate în Guvern şi chiar un număr egal de vicepremieri. Nu e vorba de PSD şi PNL, ci de toate cele patru partide care trebuie respectate la fel. Acestea au fost principiile USL şi ele trebuie respectate”.

Înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente de marţi, Liviu Dragnea le-a transmis liberalilor „gânduri bune”.

„Un om, dacă are gânduri bune, nu face rele”, a încheiat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea USL PNL
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close