Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, reacție uluitoare după demisia lui Mihai Sturzu: Nu îi găsim adeziunea, nu ştim dacă avea de unde să demisioneze din PSD

Liviu Dragnea, reacție uluitoare după demisia lui Mihai Sturzu: Nu îi găsim adeziunea, nu ştim dacă avea de unde să demisioneze din PSD

Liviu Dragnea, reacție uluitoare după demisia lui Mihai Sturzu: Nu îi găsim adeziunea, nu ştim dacă avea de unde să demisioneze din PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2015   •   18:44

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în replică la demisia deputatului Mihai Sturzu din partid, că Secretariatul General încă îi caută adeziunea fostului lider TSD, Dragnea comentând ironic că ar fi o situaţie unică dacă se descoperă că acesta nici nu era membru al partidului.

 "Încearcă colegii mei de la Secretariatului General să afle de unde şi-a dat demisia, că nu ştim dacă avea de unde să îşi dea demisia. Nu i se găseşte adeziunea, dar probabil că până la urmă o vor găsi", a spus Dragnea, solicitat să comenteze demisia lui Sturzu din PSD.

Lideru PSD a afirmat că acesta ar fi un "caz unic în lume ca cineva care nu a fost membru PSD să fie şef la TSD şi să mai şi candideze deputat în 2012". Cu toate acestea, Dragnea a adăugat că i-a rugat pe colegii săi să verifice în continuare şi probabil că această adeziune va fi găsită. Social-democratul nu a vrut să comenteze demisia lui Sturzu, afirmând că a fost "sfătuit" să se abţină de la declaraţii.

Mihai Sturzu şi-a depus, luni, demisia din PSD la grupul parlamentar din Camera Deputaţilor, acuzându-l pe liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, că face caracterizări "staliniste" şi precizând că s-ar întoarce numai într-un "PSD reformat, cu altă siglă şi alt nume".

"Mi-am depus demisia şi am aflat că există încă o procedură, astfel încât mi-am depus două demisii. Încă o demisie din calitatea de membru al grupului social-democrat din Camera Deputaţilor. Atâta timp cât PSD refuză să se reformeze, refuză să se distanţeze de comunism, de corupţie, eu nu pot să mai fac parte din această construcţie politică", a declarat Mihai Sturzu, luni, în Parlament.

Totodată fostul deputat PSD l-a caracterizat pe liderul partidului, Liviu Dragnea, ca fiind "trădător".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close