Antena 3 CNN Politică Dragnea: Nu suntem conduşi de moguli. Este doar o reacţie a slugilor speriate ale lui Băsescu (VIDEO)

Dragnea: Nu suntem conduşi de moguli. Este doar o reacţie a slugilor speriate ale lui Băsescu (VIDEO)

Dragnea: Nu suntem conduşi de moguli. Este doar o reacţie a slugilor speriate ale lui Băsescu (VIDEO)
01 Oct 2010   •   13:37

?Nu suntem conduşi de moguli?, a declarat Liviu Dragnea, în replică la afirmaţiile premierului Emil Boc, ale Elenei Udrea şi ale lui Sever Voinescu. Cei trei au apărut vineri în faţa presei declarând că mass-media duce o campanie de denigrare şi de suspendare a preşedintelui, prin intermediul mogulilor.

?Este o reacţie a unor slugi de-ale lui Băsescu, care sunt destul de speriate?, a spus Dragnea. Secretarul general al PSD a subliniat că nu există nici un fel de înţelegere între moguli şi vreun partid. De asemenea, Dragnea a precizat că PSD nu a discutat de vreun calendar pentru suspendarea lui Traian Basescu şi că procedurile de suspendare ale preşedintelui vor fi demarate în condiţiile în care Traian Basescu va promulga legea pensiilor.

Emil Boc a declarat vineri că mogulii de presă şi-au dat mâna ca să îl suspende pe preşedintele Traian Băsescu, lucru care ar putea să afecteze România, iar aderarea la spaţiul Schengen ar putea fi pusă sub semnul întrebării. Şi deputatul Sever Voinescu a acuzat, tot vineri, alianţe între presă şi politicieni, iar ministrul dezvoltării, Elena Udrea afirmă pe blogul său că jurnaliştii de azi scriu numai ce le dictează stăpânii.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close