Antena 3 CNN Politică Dragnea: Pe 29 iulie va fi un meci între Băsescu şi România reală. În acest meci, eu ţin cu românii

Dragnea: Pe 29 iulie va fi un meci între Băsescu şi România reală. În acest meci, eu ţin cu românii

Dragnea: Pe 29 iulie va fi un meci între Băsescu şi România reală. În acest meci, eu ţin cu românii
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Iul 2012   •   22:34

Pe 29 iulie va fi un meci între Traian Băsescu şi români. Un meci între el şi România reală, nu cea a lui Macovei, şi în acest meci eu ţin cu românii, a declarat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, în cadrul ediţiei de vineri seară a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3.

"Trăim într-o ţară în care realitatea te tulbură de dimineaţă până noaptea, în care există foarte multă răutate şi nesiguranţă. (Referendumul - n.r.) Eu îl văd ca pe un meci între Traian Băsescu şi români. Pe 29 iulie va fi un meci între el şi România reală, nu cea a lui Macovei, şi în acest meci eu ţin cu românii", a declarat Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea este de părere că ziua de 29 iulie este "un fel de posadă a democraţiei", o zi în care românii se vor rupe de trecutul comunist şi în care îşi vor decide.

Secretarul PSD a adăugat că "sunt din ce în ce mai mulţi români care nu mai vor să fie certaţi de străini şi care nu mai vor să le spună cineva cum să trăiască".



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Vorbe Grele
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close