Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu vrea să fie secretar general la PD - Tineret

Elena Băsescu vrea să fie secretar general la PD - Tineret

Elena Băsescu vrea să fie secretar general la PD - Tineret
10 Sep 2007   •   13:57

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, va candida la funcţia de secretar general al organizaţiei de tineret a Partidului Democrat, cu ocazia Convenţiei Naţionale a acestuia ce se va desfăşura în septembrie. Deputatul Cosmin Popp, actualul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat, şi preşedintele organizaţiei de tineret a PD Bucureşti, Ştefan Pirpiriu, vor candida la şefia OTPD, alegeri ce se vor desfăşura pe data de 29 septembrie. Elena Băsescu a anunţat, la Şcoala de vară de la Costineşti a femeilor democrate, că va candida pentru una dintre funcţiile de conducere ale organizaţiei de tineret a PD la alegerile care se vor desfăşura la sfârşitul lunii septembrie.

?Mi se pare normal să candidez, am o legătură sentimentală cu PD şi cred că sunt în măsură să reprezint interesele tinerilor democraţi, mai ales că sunt mult mai motivată decât alţi tineri?, a declarat, la acea vreme, fiica preşedintelui Traian Băsescu, membră a organizaţiei de tineret a PD din sectorul 1 al Capitalei de un an.

Candidaturile lui Cosmin Popp şi Ştefan Pirpiriu au fost validate, luni, de Biroul Permanent Naţional al PD. Vicepreşedinţii organizaţiei de tineret a PD, secretarii executivi şi secretarul general vor fi aleşi în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al organizaţiei, în data de 30 septembrie.

Rompres

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close