Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a descoperit prietenia

Elena Udrea a descoperit prietenia

Elena Udrea a descoperit prietenia
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2015   •   09:22
Până la venirea fostului preşedinte, Udrea a avut o revelaţie. A scris pe Facebook că experienţa celor 72 de zile de arest, în care a mărturisit că a urmărit numai Antena 3, a ajutat-o să descopere prietenia. 
 
Astfel, Udrea scrie că prietenia poartă numele "Ruxandra", făcând referire la Ruxandra Dragomir, cea mai activă susţinătoare a Elenei Udrea. 
 
"Buna dimineata! Avand in vedere noul meu program, ma gandesc sa institui "Gandul de Apel", adica de la 07.00 dimineata, dupa modelul maestrului Cristoiu. Astazi as vrea sa spun ceva despre prietenie. Am zis mereu ca nu am asteptari de la nimeni, deci nu am nici dezamagiri. Obisnuita sa vad in jur tradari, interese, ipocrizie, invidie, minciuna, experienta traita mi-a adus o surpriza pe care nu o credeam posibila: prietenia. Adica sentimentul de atasament si de dragoste al cuiva fata de noi, manifestat fara nicio cauza, fara niciun interes. Doar dorinta de a ne fi alaturi la greu, de a ne sprijini chiar si asumandu-si riscuri, expunandu-se public, suferinta pentru suferinta noastra. Un lucru aproape de negasit in vremurile acestea. Numele pe care il poarta prietenia, este Ruxandra. Friends forever!", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul '' Gala Bute'' a fost eliberată pe 7 Mai din Penitenciarul de Femei Târgsor, după ce Inalta curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. Fostul ministru al Turismului se afla în arest preventiv din 25 februarie. 
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close