x close

Elena Udrea: Cred că este momentul pentru un copil. Plâng la filme din ce în ce mai des

de G.S.    |    20 Mai 2012   •   16:25
Elena Udrea: Cred că este momentul pentru un copil. Plâng la filme din ce în ce mai des 416 Foto: Mediafax

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, că încearcă de aproximativ două luni să îşi găsească timp pentru viaţa personală şi crede că "este momentul" pentru conceperea unui copil.
   
"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poţi să te înhami la asta decât în momentul în care eşti sigur că poţi să o faci foarte bine şi când ai foarte mult timp la dispoziţie. Cred că este momentul", a spus Udrea, la o emisiune TV.
   
Udrea a arătat că doar lucrurile care ţin de familie ar putea-o opri din cariera politică, dar ea speră să nu se producă astfele de situaţii.
   
Fostul ministru, vicepreşedinte al PDL, a recunoscut că mai plânge de emoţie la filme, dar niciodată din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în activitatea profesională.
   
"Mai plâng de emoţie, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoţionată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viaţa mea profesională nu am plâns niciodată", a declarat Udrea.
   
Ea a mai spus că atunci când vrea să se relaxeze îşi sună prietenii şi că relaţiile sale de prietenie sunt statornice.

"Eu am aceiaşi prieteni pe care îi aveam şi acum zece ani, cu ei mă simt cel mai bine şi dacă vreau să am un moment în care să mă relaxez îmi sun prietenii", a explicat Udrea.
   
Udrea a mai declarat că nu a avut un model atunci când a intrat în politică, că îşi dorea să facă politică şi că niciodată nu i-a părut rău de alegerea făcută.  Ea a precizat că în politică nu prea a acceptat să se schimbe şi nu a renunţat să fie ea însăşi.

"Nu prea am acceptat să mă schimb eu. Mai ales în politică femeilor li se oferă tipare. Trebuie să intri într-un tipar: să fii aşa, să te comporţi aşa şi atunci eşti acceptat. Eu am refuzat să fiu altceva decât ceea ce sunt pentru că, pe fond, eu m-am gândit că, până la urmă, oamenii vor judeca după ceea ce fac, nu numai după culoarea părului sau înălţimea tocurilor", a maia spus vicepreşedintele PDL.
  
Ea a dezvăluit că dintre treburile casnice, cel mai puţin îi place să calce.
   
Udrea a mai spus că de cinci  ani scrie pe blog şi apare pe Facebook sau Twitter, aceste obiceiuri ajutând-o în comunicarea publică.Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea copil prieteni relatii filme
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati