Antena 3 CNN Politică Elena Udrea dezvăluie numele posibililor candidaţi la Preşedinţie din partea PDL

Elena Udrea dezvăluie numele posibililor candidaţi la Preşedinţie din partea PDL

Elena Udrea dezvăluie numele posibililor candidaţi la Preşedinţie din partea PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    17 Mar 2013   •   10:46

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, într-o emisiune televizată, că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la Preşedinţie pe care PDL i-ar putea sprijini, conform Mediafax.
   
Întrebată dacă, în condiţiile în care va fi aleasă preşedinte al PDL, va candida la Preşedinţie, Udrea a răspuns: "Nu. Şi am spus lucrul acesta: pe lângă faptul că eu consider că va fi o mare victorie pentru clasa politică românească, un mare succes al societăţii, ca în fruntea unui partid puternic să fie aleasă o femeie, nu cred că este momentul să mă gândesc eu la o candidatură în 2014 la Preşedinţia României".
   
Ea a adăugat că va fi însă obligaţia noii conduceri a PDL să vină cu cel mai credibil candidat la Preşedinţie, care să câştige alegerile, susţinut de toate formaţiunile de centru-dreapta.
   
Întrebată dacă are în vedere un nume, ea a răspuns: "Sigur că da, sunt mai multe nume pe care le am în vedere şi pe care vi le pot spune. Sunt oameni fie din partid astăzi, fie din afara partidului. M-aş bucura ca în termen scurt să apară şi alte posibilităţi".
   
La insistenţele realizatorilor, Udrea a spus că un posibil candidat, care este din partid şi care se află, potrivit acesteia, "într-o recuperare de imagine în forţă", este Emil Boc.
   
Ea a mai spus că Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu ar putea fi alţi candidaţi pentru Preşedinţie.
   
"Aş începe cu un candidat care este în partid şi care este într-o recuperare de imagine, în forţă, şi este vorba despre Emil Boc, care a câştigat Primăria Clujului şi care acum evident că recâştigă imaginea după guvernarea pe care a condus-o. Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi un candidat, Cătălin Predoiu ar putea fi un alt candidat, Cristi Diaconescu ar putea fi un alt candidat, Adriean Videanu ar putea fi un alt candidat", a spus Udrea.
   
Întrebată dacă a discutat cu aceştia, Udrea a răspuns că o astfel de discuţie se face după ce partidul "îşi găseşte drumul" la Convenţia din 23 martie.
   
Pe de altă parte, întrebată dacă ea ar putea candida în 2016 la Primăria Capitalei, Udrea a răspuns: "Cred că în 2106 ar putea candida din nou la Primăria Capitalei Adriean Videanu".

×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close