Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, din nou la secţia de Poliţie

Elena Udrea, din nou la secţia de Poliţie

Elena Udrea, din nou la secţia de Poliţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Iun 2015   •   10:14
Elena Udrea s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie, având în vedere că se află sub control judiciar şi a lansat un nou atac la adresa lui Sebastian Ghiţă, despre care spune că este laş şi fără caracter.
 
Protejata lui Traian Băsescu spune că deputatul primeşte acum o lecţie de la viaţă şi că păţeşte acum ce el a făcut altora. 
 
Fostul ministru a fost la Secţia 2 de Poliţie pentru măsura controlului judiciar, ea trebuind să se prezinte la agenţi marţea şi vinerea.
 
"Domnul Ghiţă primeşte o lecţie de la viaţă, că viaţa obişnuieşte să ne dea lecţii, mai ales celor laşi şi fără caracter. Spunea că eu sunt o inculpată, că atac justiţia aşa cum fac toţi inculpaţii. Aşa aş putea să zic şi eu, dar eu îi dau credit (...) el însuşi ar fi putut fi un martor foarte bun, pentru declaraţiile pe care eu le-am făcut, însă el a ales să fie slugă la momentul acela.
 
Domnul Ghiţă ştie foarte multe lucruri, la unele a participat... nu ştiu de ce îl invocă pe Băsescu ca martor, însă este interesantă declaraţia lui Ghiţă", a spus Elena Udrea.

Citiţi şi Elena Udrea, ÎNDRĂGOSTITĂ? Ce a răspuns fosta blondă de la Cotroceni
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close