Antena 3 Politică Elena Udrea vrea 10.000 de delegaţi la Convenţia Naţională a PDL. Blaga declară că nu există o sală atât de încăpătoare

Elena Udrea vrea 10.000 de delegaţi la Convenţia Naţională a PDL. Blaga declară că nu există o sală atât de încăpătoare

22 Feb 2013   •   15:10
Elena Udrea vrea 10.000 de delegaţi la Convenţia Naţională a PDL. Blaga declară că nu există o sală atât de încăpătoare
Sursa foto: Foto: Agerpres

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, înainte de Colegiul Director, că propune organizarea unei Convenţii a partidului cu 10.000 de delegaţi, astfel încât să voteze toţi aleşii locali ai PDL, arătând că s-a gândit la sala mare a Romexpo pentru această reuniune.
   
"Prima propunere pe care o am pentru Colegiul Director legat de organizarea Convenţiei Naţionale este ca la această Convenţie să voteze toţi aleşii locali, oamenii care au cele mai multe voturi, cea mai mare credibilitate, care au în spate susţinerea electoratului, ei sunt cei care ar trebui să aleagă destinul PDL de la această Convenţie Naţională pe mai departe. (...) 10.000 de delegaţi, aceasta este practic propunerea", a precizat Elena Udrea, informează Mediafax.

Ea a spus că propunerea ei este să se organizeze "o Convenţie cum nu a mai fost organizată până acum" şi că s-a gândit ca aceasta să aibă loc la sala mare a Romexpo.
   
"Noi ne-am gândit la sala mare a Romexpo, este o propunere pe care o vom discuta şi vom vedea şi ce argumente are Vasile Blaga", a spus Udrea, la întrebarea potrivit căreia Vasile Blaga a afirmat că nu există o asemenea sală în care să aibă loc 10.000 de delegaţi.
   
Udrea a spus că nu o să ceară amânarea Convenţiei Naţionale pentru a avea mai mult timp de campanie electorală internă, deoarece ea a fost printre cei care au dorit grăbirea Convenţiei.
   
Ea a mai spus că o altă propunere a sa pentru Convenţia Naţională este ca PDL să aibă în BPN vicepreşedinţi regionali, astfel încât conducerea partidului să fie în acord cu reforma administrativ-teritorială.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close