Antena 3 CNN Politică Elena Udrea vrea să devină parlamentar PD

Elena Udrea vrea să devină parlamentar PD

Elena Udrea vrea să devină parlamentar PD
12 Sep 2007   •   23:34

Elena Udrea pare să nu mai fie mulţumită cu funcţia de Secretar Executiv în PD. Ea a declarat miercuri că este posibil să candideze la viitoarele alegeri parlamentare. Udrea va intra în cursa electorală, cel mai probabil, pe lista PD de la Bucureşti, întrucât este membră a filialei sectorului 1. În schimb Udrea a anunţat că sigur nu va candida pentru Parlamentul European.

Elena Udrea s-a întâlnit miercuri, la Cluj, cu reprezentantele organizaţiei de femei a PD Cluj, această vizită făcând parte dintr-un program al democraţilor de consolidare a partidului. Cu această ocazie, Udrea a mai declarat că femeile din politică ar trebui să se implice mai mult în actul decizional. Secretarul executiv al PD le recomandă femeilor care se lansează în politică să încerce să se posteze cât mai aproape de actul decizional şi să organizeze acţiuni care să le mărească gradul de vizibilitate.

De asemenea, reprezentanta PD a mai spus că ideea de a asocia femeile din politică cu compromisul este o idee greşită şi asta deoarece şi bărbaţii recurg la aceste gesturi. Ea a mai afirmat despre sine că se numără printre politicienii care au făcut cât mai puţine compromisuri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close