Antena 3 CNN Politică Emil Boc: "Nu am nicio funcție în PNL și nu-mi doresc. Cred că partidul are nevoie și de Ludovic Orban"

Emil Boc: "Nu am nicio funcție în PNL și nu-mi doresc. Cred că partidul are nevoie și de Ludovic Orban"

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat marți, referitor la polemicile din Partidul Național Liberal și cei care îl contestă pe Ludovic Orban, că „până la un punct” este firesc să se discute în public problemele din interior, însă continuarea polemicii este „păguboasă”. Liderul PNL susține că nu își dorește nicio funcție în partid și că așteaptă Congresul pentru rezolvarea tensiunilor.

Emil Boc: "Nu am nicio funcție în PNL și nu-mi doresc. Cred că partidul are nevoie și de Ludovic Orban"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   17:50

Emil Boc susține că fiecare coleg al său are loc în Partidul Național Liberal și că prioritățile partidului trebuie să fie altele decât competiția între persoane.

„PNL este un partid viu, dinamic și este firesc să existe puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Până la un punct însă. Continuarea lor e nefirească, păguboasă. Trebuie să rămână în partid. 

Vom avea un congres (...) Sper să fie o competiție între programe politice și mai puțin între persoane, pentru că PNL de programe politice are nevoie, care să fie susținute de persoane credibile.

Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan și de Ludovic Orban și de Robert Sighiartău și de alți colegi. De toți avem nevoie. Formăm o echipa. Iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecăruia.”, a declarat Boc într-o conferință de presă susținută marți.

Emil Boc: Nu am nicio funcție în PNL și nu îmi doresc nicio funcție în PNL

Acesta susține că fiecare are loc în Partidul Național Liberal și că prioritățile partidului trebuie să fie altele.

Consider că acum avem neovie de perfomanță în actul de guvernare. Probeleme noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient.

Trebuie să le oferim cetățenilor șansa la un trăi mai bun. Să trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu președintele României și să avem succes în actul de guvernare”, a mai declarat Boc.

Președintele CJ Cluj cere demisia lui Orban. "Nu mai vreau oameni fără caracter, policieni de paie"

După declarațiile dure facute de prim-vicepresedintele partidului Rareș Bogdan, valul de contestatari ai președintelui PNL continuă. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, cel care criticase și în decembrie conducerea partidului a lansat un nou mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban.

Alin Tișe, revine în prim-plan susținând că PNL are nevoie de o reformă profundă, iar Ludovic Orban ar trebui să demisioneze de la șefia partidului. Tișe spune că PNL ar trebui condus de oameni care s-au validat politic, care au avut performanțe, nu de ”politicieni de paie, oameni fără caracter”.

×
Subiecte în articol: Emil Boc PNL Ludovic Orban
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close