Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Românii vor merge la mare pe autostradă în 2011

Emil Boc: Românii vor merge la mare pe autostradă în 2011

Emil Boc: Românii vor merge la mare pe autostradă în 2011
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Feb 2011   •   13:01

Premierul Boc a evitat, vineri la o conferinţă de presă, să indice un cost concret al pâinii, făcând însă ,comparaţii între diferite produse, pentru a demonstra că ştie răspunsul. Mai mutl decât atât, acesta a invitat presa să îl însoţească la cumpărături pentru a se convinge, potrivit Mediafax.

"Eu am spus doar că nu va ajunge pâinea 5 lei, aşa cum spun cei de la Realitarea, deşi şi Antena 3 probabil că împărtăşeşte aceeaşi viziune. Eu consum pâine ca toţi românii, fie franzelă, fie pâine albă, pâine de secară, de care găsesc. Preţul unei pâini este mai mult decât preţul unei franzele, preţul unei pâini feliate este mai scump decât al unei pâini obişuite şi uite aşa ne descurcăm în viaţa de zi cu zi. Nu o să intru în jocul dumneavostră, ştiu ce urmăriţi, dar vă pot spune cu siguranţă că ştiu preţurile acestea, vi le pot demonstra dacă veniţi cu mine la cumpărături", a spus Boc.

Primul ministru a mai spus că există posibilitatea ca Guvernul să îşi angajeze răspunderea în Parlament pentru modificările Codului Muncii, o decizie urmând să fie luată după discuţii în Coaliţie şi în Guvern. Întrebat  dacă îşi va angaja răspunderea pentru Codul Muncii, premierul a afirmat că  "Există această posibilitate, urmează discuţii în Coaliţie şi Guvern".

"Există mai multe păreri. Şi în rândul patronatelor am văzut că există puncte de vedere diferite. Am propus o formulă care să concentreze esenţa contractului de muncă şi regimul lui în legislaţia specială. În Codul Muncii să avem o prevedere generală cu privire la acest regim, urmând ca discuţia să se fundamenteze atunci când toate actele normative vor fi finalizate", a spus prim-ministrul.

În acelaşi timp, Emil Boc a anunţat că Guvernul se confruntă cu o serie de probleme la construcţia Autostrăzii Bucureşti-Constanţa, legate de siturile arheologice pe tronsonul Cernavodă-Constanţa, şi caută soluţiile tehnice pentru rezolvarea acestora, pentru finalizarea lucrărilor în anul 2011.

"Avem două probleme tehnice pe traseul Cernavodă-Constanţa legate de siturile arheologice şi căutăm soluţia tehnică", a spus Boc.

 

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc autostrada
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close