Antena 3 CNN Politică Eugen Tomac: ”Liviu Dragnea este cel mai fericit om”. Care este motivul

Eugen Tomac: ”Liviu Dragnea este cel mai fericit om”. Care este motivul

Eugen Tomac: ”Liviu Dragnea este cel mai fericit om”. Care este motivul
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2017   •   17:06

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, a declarat, luni, că Liviu Dragnea este "cel mai fericit om" din ecuaţia politică generată la nivelul coaliţiei de guvernare după retragerea sprijinului politic al ALDE pentru Daniel Constantin, având în vedere, a spus el, că preşedintele PSD nu îl simpatiza. 

"Cred că cel mai fericit om, în această ecuaţie, nu este domnul Tăriceanu, ci este domnul Dragnea, ştiind fiind faptul că nu era atât de fericit în ceea ce priveşte această relaţie cu domnul Constantin. E o problemă internă a lor, dar spun fericit pentru că este cunoscut faptul că domnul Dragnea nu-l simpatiza foarte mult pe domnul Constantin şi şi-a rezolvat o problemă internă, inclusiv în ceea ce priveşte nemulţumiţii din PSD. Cam asta urmează să se întâmple cu toţi cei care îşi vor manifesta puncte de vedere independente în interiorul coaliţiei: li se va retrage sprijinul politic. Ne referim la funcţii deţinute la nivel central sau la nivel local. (...) În mod clar, acest mesaj îl vizează şi pe Victor Ponta. Este cunoscută relaţia dintre cei doi, Victor Ponta şi Daniel Constantin", a declarat Eugen Tomac la finalul Consiliului Executiv al PMP. 

El a răspuns astfel, întrebat de presă, cum priveşte situaţia generată la nivelul coaliţiei de guvernare în urma retragerii sprijinului politic lui Daniel Constantin de către conducerea ALDE. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: eugen tomac Liviu Dragnea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close