Antena 3 CNN Politică Evacuare cu scandal la sediul PRM. Vadim a aruncat cu apă în executorul judecătoresc: "Taci dracu', vită încălţată!"

Evacuare cu scandal la sediul PRM. Vadim a aruncat cu apă în executorul judecătoresc: "Taci dracu', vită încălţată!"

Evacuare cu scandal la sediul PRM. Vadim a aruncat cu apă în executorul judecătoresc: "Taci dracu', vită încălţată!"
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2011   •   09:00

Un nou scandal a izbucnit marţi dimineaţă la sediul central al Partidului România Mare, în timp ce autorităţile încercau să-i evacueze pe cei aflaţi în interiorul imobilului revendicat de fostul proprietar. Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri şi lideri ai formaţiunii, s-au opus cu vehemenţă încercării autorităţilor de a-i evacua. Este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru în mai puţin de două luni.

Liderul PRM s-a luat la ceartă cu executorul judecătoresc şi cu forţele de ordine chemate în sediul de pe Strada Emile Zola, pe care le-a numit "cârpele" lui Traian Băsescu.

"Arestaţi-ne pe toţi! Vă faceţi preş la picioarele lui Băsescu. E ilegal! Nu plecăm!", a urlat Corneliu Vadim Tudor către poliţiştii care încercau să pună în aplicare somaţia.

Evacuare cu scandal la sediul PRM


Liderul PRM a continuat să riposteze aruncând cu apă spre executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi numind-o "scroafă", "vită încălţată" sau "pitica dracului".

"Nu dai tu presa afară! (...) Cine aplică legile? Infractoarea dracului!", a spus europarlamentarul.

"M-arestaţi sau plecaţi, că noi nu plecăm. Sau să vină Igaş aici", a mai spus C.V. Tudor, aruncând apoi în aer documentele executorului judecătoresc.

La un moment dat, fratelui liderului PRM i s-a făcut rău, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD.

Precedenta tentativă de evacuare a sediului central al PRM, revendicat de Nicolae Caranfil, a avut loc pe 26 noiembrie 2010. Reacţia de atunci a liderilor partidului a fost una similară, Corneliu Vadim Tudor ameninţându-l pe executorul judecătoresc şi acuzându-l pe şeful statului că se află în spatele acestui demers.

C.V. Tudor a aruncat cu apă în executorul judecătoresc





×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close