x close

Exces de putere. Planul lui Iohannis, devoalat de Rareș Bogdan

de D.G.    |    07 Iun 2019   •   21:41
Exces de putere. Planul lui Iohannis, devoalat de Rareș Bogdan 817

Rareș Bogdan a afirmat într-o intervenție la un post TV că niciun politician din România nu își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față că nu îl susține în lupta pentru un nou mandat la Cotroceni.

„Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis nu încurcă cu nimic lucrurile. Dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: 'Nu vă susțin'.

Domnul Barna e din Sibiu și îl știe foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis.

Eu vă spun doar că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească cu Klaus Iohannis în termenii aceștia. Are o forță electorală și o statură politică pe care e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui: 'Noi ne-am hotărât să nu vă mai susținem.' Permiteți-mi să mă îndoiesc”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Liderul Dan Barna a susținut zilele trecute că a avut o discuție cu Klaus Iohannis pe acest subiect.

„Ceea ce i-am spus președintelui Iohannis, repet, este că vom avea candidat în primul tur al alegerilor și ne-a spus că ”este foarte normal să aveți așa ceva pentru că aveți un sfert de Românie care v-a votat”. Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva”, a spus Dan Barna.

Declarațiile lui Rareș Bogdan au fost comentate, vineri, de invitații Oanei Zamfir la "Exces de putere":

"Asta e pe principiul acela 'Ai grijă că știu unde stai, ești din Sibiu și o să mă ocup de tine'. Nu știu dacă este cineva în platou care ar putea percepe declarația altfel decât ca pe o amenințare.

Cred că vizată este toată lumea, nu doar domnul Barna. Și Rareș Bogdan a simțit pe pielea domniei sale astfel de lucuri - o spune pentru toți ceilalți: 'Atenție, oameni buni! Nu e bine să vă luați cu jupânul de la Cotroceni'. Acolo te duci cu capul plecat, altfel o să ți se taie capul", a spus Mihai Fifor.

Știre în curs de actualizare

 

Citeşte mai multe despre:

Klaus Iohannis Exces de putere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati